NAGRADNA IGRA: Dijelimo karte za večerašnji balet na tvrđavi

Šibenski plesni festival po šesti će put rasplesati građane i goste ovog starog grada, a danas vas vodimo na tvrđavu sv. MIhovila na balet `5 do 12´. Za vas imamo čak 5 karata! Najbrže koji se jave na marketing@sibenskiportal.hr idu večeras na tvrđavu!

O baletu ‘5 do 12’:

Život je kocka koja se okreće i kotrlja, a nakon što padne – sami odlučujemo hoćemo li prihvatiti taj ishod. Živjeti u vremenu gdje se kocke bacaju ili padaju točno u 5 do 12, a ponekad i u 5 poslije 12, znači da trebamo uvijek biti spremni na sve. Upravo tako je i ovaj put u ovom plesnom svijetu kocaka i boja. Taj svijet izmaštao je koreograf Igor Kirov kao zamišljeno savršenstvo 12 kocaka u 12 scena s 12 plesača, no svjestan da svaki san o savršenstvu uvijek izmiče kao kula od karata te uvijek započinje nova igra ‘5 do 12’…

U životnoj igri, a katkad i igri života, izazvani smo različitim pokretačima i motivima. U plesnoj, pokrenuti smo ponajprije glazbom, u ovom slučaju pomno odabranom i strasno proživljenom glazbom Kirila Djaikovskog, kao ishodišnim koreografskim impulsom koji nas vodi u svijet kocaka ispunjenih bojama, prožetih energijom i otplesanih s ljubavlju.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.