NAJVEĆI STUDENTSKI PROJEKT U ŠIBENIKU: Uspješno održan Međunarodni susret studenata turizma

Međunarodni susret studenata turizma i ugostiteljstva, najveći studentski projekt u Šibeniku, u organizaciji Studentskog zbora VUŠ-a, za vikend je brojio više od 150 očekivanih sudionika iz Hrvatske i inozemstva.

 

– Imali smo čast ugostiti naše drage kolege i prijatelje iz Republike Hrvatske odnosno iz Opatije, Karlovca, Vukovara, Zagreba, Čakovca, Splita i Zadra te iz Slovenije, Crne Gore, Srbije, Bosne i Hercegovine, Poljske i Velike Britanije. Vrlo smo zadovoljni odvijanjem cjelokupnog događaja i sadržajem koji smo prezentirali našim gostima- rekla je Ankica Arbutina, predsjednica Studentskog zbora i voditeljica navedenog projekta.

susret studenata

Susret je trajao tri dana, od 16. do 18. listopada, a započeo je u petak razgledom stare gradske jezgre Šibenika nakon čega je kongres bio svečano otvoren u prekrasnom ambijentu na tvrđavi sv. Mihovila uz zvuke klape Adriaticum.

U subotu je sudionike dočekao stručni dio kongresa i to ujutro u Eko kampusu Puljani u NP Krka, a poslijepodne u prostorima Veleučilišta u Šibeniku, dok se zabavni dio kongresa odvijao u baru Fjaka i klubu Makari do ranih jutarnjih sati.

 

– Na kongresu su izlagali renomirani međunarodni i domaći profesori i stručnjaci u turizmu i  ugostiteljstvu iz Zagreba, Mostara i Šibenika, a posebno želimo istaknuti Roba Davidsona iz Ujedinjenog Kraljevstva, jednog od vodećih stručnjaka za konferencijski turizam u svijetu te im se zahvaljujemo na svim predivnim iskustvima koje su prenijeli na nas buduće djelatnike u turizmu – dodala je Ankica dodavši da je jako ponosna na sve kolege studente koji su bili dio ovog vrlo uspješnog događaja- ne krijući smijeh ii zadovoljstvo zaključila je Ankica Arbutina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.