Nakon potpore Azimutu, otvorena i stranica potpore biskupu Ivasu

Nakon što je prije par dana otvorena facebook stranica potpore klubu Azimut, i druga strana u ‘sukobu’ povukla je sličan potez, otvorena je i facebook stranica potpore šibenskom biskupu Anti Ivasu.

– Ova stranica je napravljena kao znak podrške šibenskom biskupu msgr. Anti Ivasu kojeg prozivaju zbog progovaranja u slučaju kluba Azimut. Klub Azimut smješten je u centru Šibenika uz katedralu sv.Jakova i biskupski dvor čime je narušena ne samo povijesna jezgra hrvatske i svjetske baštine već i duhovnost centra Šibenske biskupije. Nakon policijske intervencije i uhićenja vlasnika kluba zbog nepoštivanja komunalnog reda razljutili su se mnogi građani prozivajući tako ponajviše biskupa Ivasa kao glavnog krivca za policijsku intervenciju i postavljanja pitanja je li ovakvome klubu pravo mjesto uz katedralu. 

Biskup Ivas je biskup koji je za naš narod i šibensku biskupiju uvijek stao braneći ono što je u duhu tradicije i kršćanstva.
Mladi koji su stali uz stranu Azimuta prozivaju biskupa da ne voli mlade, naglašavajući da ne žele živjeti u mraku. Upravo ovaj biskup je biskup koji zna raditi s mladima i zna koje je pravo svjetlo koji oni zapravo traže. Biskup Ivas je prvi predsjednik Odbora HBK za mlade (do 2010.) za čijeg je predsjedanja pokrenut Ured HBK za mlade i za čijeg su djelovanja pokrenuti mnogi projekti za mlade.
Toliko je ljubavi za mlade u ovome biskupu, toliko zalaganja, upornosti i požvrtvovnosti. Najmanje je što se može učiniti jest podržati ga u ovoj situaciji.
Organizatori ove hajke na biskupa su oni koji nas nazivaju katolibanima, naše svećenike nazivaju klerofašistima i sličnim pridjevima.
Dokaz tomu da organizatore ove hajke nije briga za mlade u Šibeniku je i taj da nisu pravili prosvjede ispred policije koja je privela vlasnike bara zbog napada na policiju već su iskoristili priliku za napad na oca biskupa Antu Ivasa.- pišu pokretači stranice razloge zašto su je otvorili.

Stranicu potpore biskupu Ivasu možete naći ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.