NAPRAVITE SAMI SVOJ KARIĆ: U subotu dođite do Azimuta na radionicu karića

Kako smo i u ranijim najavama pisali, prije same utrke karića, održat će se i radionica njihove izrade. Iako se ne radi o prertjerano teškom zahvatu, organizator utrke, Darko Relja – Ritmo, radionicu je, uz samu izradu karića koji po predispozicijama mogu sudjelovati u utrci, zamislio i kao druženje već prijavljenih vozača, kao i onih koji će svoju prijavnicu tek ispuniti.
– Velikoj većini neće biti ni potrebno previše objašnjavati kako napraviti karić, ali bilo bi svakako zanimljivo da se u subotu okupimo u što većem broju i na radionici vidimo s kakvim karićima se možete prijaviti za utrku. Nije to ništa komplicirano i radi se o izvornim modelima karića bez ikakvih novotarija, ali najbolje je da svratite u subotu do Azimuta – kaže Relja.

karici13Radionica u Azimutu će početi u 11 sati, a Šibenski tjednik i Šibenski portal kao glavni medijski pokrovitelj utrke najbržima koji dođu u Azimut podijelit će 20 kompleta balinjera.
Kažimo kako je u subotu održana i svojevrsna generalna proba testiranja staze za Veliku nagradu Šibenika, a stazu je isprobalo desetak vozača svih uzrasta i godišta. Iako zanimanje Šibenčana za prvomajski spektakl ne jenjava ni mjesec dana nakon otvaranja prijava za utrku, podatak koji malo bod u oči je vrlo maleni broj prijava u kategoriji žena.
¬-Do sada se za utrku prijavila samo jedna žena, i to iz Mostara, koja na utrku dolazi sa svoja dva sina. Bez obzira što trenutno imamo 80 prijava, ne trebaju ni muški, a ni žene čekati zadnji tren kako bi se prijavili za utrku – kaže nam Relja, koji se nada da do sada prijavljena jedna žene neće biti i jedina.

karici4Podsjetimo na kraju kako je još uvijek u tijeku nagradni natječaj za izradu logotipa utrke i diploma za najbolje vozače, a svoje radove, kao i prijave za utrku šaljite na email adresu disco.gimnazija@gmail.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.