NATJEČAJ OTVOREN DO 1. LIPNJA: Grad Šibenik zapošljava 50 osoba

Grad Šibenik raspisao je javni natječaj putem kojeg traži čak 50 radnika! Naravno, nije riječ o zapošljavanju na neodređeno vrijeme, već zapošljavanju nezaposlenih osoba kroz program javnih radova koji Gradska uprava provodi u suradnji sa Zavodom za zapošljavanjem.

Radnici će tijekom šest mjeseci kroz 2016. godinu biti zaposleni na komunalnim poslovima čišćenja i uređenja gradskih četvrti i mjesnih odbora na cijelom administrativnom području Šibenika.

Iznos bruto plaće je 3.656,64 kuna plus troškova prijevoza do 400,00 kuna mjesečno.

Radno iskustvo nije uvjet natječaja.

Prijaviti se mogu nezaposlene osobe i to:
• Osobe s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilanti, mlade osobe koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječeni ovisnici o drogama, povratnici s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, Romi, beskućnici/e:
– prijavljene u evidenciju nezaposlenih
• Nezaposlene osobe bez završene srednje škole:
– prijavljene u evidenciju nezaposlenih najmanje 12 mjeseci,
• Nezaposlene osobe sa završenim srednjoškolskim obrazovanjem i nezaposlene osobe starije od 50 godina
– prijavljene u evidenciju nezaposlenih najmanje 24 mjeseca,
• Nezaposlene osobe bez obzira na radni staž, zanimanje i kvalifikaciju:
– prijavljene u evidenciju nezaposlenih najmanje 36 mjeseci
• Mladi do 29 godina bez obzira na radni staž, zanimanje i kvalifikaciju
– prijavljeni u evidenciju nezaposlenih do 4 mjeseca
• Nezaposlene osobe bez obzira na radni staž, zanimanje i kvalifikaciju koje nisu bile prethodno uključene u programe javnih radova:
– prijavljene u evidenciju nezaposlenih najmanje 12 mjeseci.

Natječaj je otvoren do 1. lipnja 2016. godine.

Prijave na Javni poziv se podnose u roku od 8 dana od objave poziva na oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na adresu Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata uz naznaku: „Prijava na Javni poziv za Program Javnih radova 2016.“ Prijave se podnose na obrascu „PRIJAVNICA“ u zgradi Gradske uprave Trg palih branitelja Domovinskog rata 1, 22000 Šibenik uz dostavu potrebne dokumentacije.  „Prijavnica“ je dostupna na web stranici Grada Šibenika i u Pisarnici Gradske uprave.

Svi kandidati dužni su, na traženje Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, dostaviti i dodatne dokaze o socijalnom statusu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.