NATJEČAJ ZA STUDENTE: Veleučilište u Šibensku sprema se za Turizmijadu 2015 u Crnoj Gori

Veleučilište u Šibeniku sudjelovat će u Turizmijadi 2015., odnosno na Međunarodnom kongresu fakulteta za turizam i hoteljerstvo koji će se održati od 29. travnja do 3.svibnja u Tivtu, u Crnoj Gori. Tim povodom raspisan je natječja za sudjelovanje studentskih case study timova, a šibensko Veleučilište traži svoj case study tim koji čine tri studenta odjela Menadžmenta i najmanje jedna mentor koji će im pomoći u izradi projektnog rada i prijavi na kongres.

Upis u Dopunsku ispravu

Tema kongresa je ‘Održivi nautički turizam na obali Mediterana’ dok tema case study natjecanja glasi ‘Inovativne biznis ideje u turizmu’. Pravo prijave na Natječaj imaju studenti 2. i 3. godine postdiplomskog stručnog Menadžment i studenti specijalističkog diplomskog stručnog studija.

Studentima koji će na kongresu u Crnoj Gori predstavljati šibensko Veleučilište sudjelovanje na natjecanju priznat će se kao dio studentskih obveza i upisati u Dopunsku ispravu o studiju.

Prijave E-mailom

Prijave na Natječaj podnose se E-mailom od 5. do 13. ožujka pročelnici odjela Menadžmenta Jasmini Sladoljev – jasmina@vus.hr s naznakom ‘Prijava za Turizmijadu’.

Zainteresirani studenti za sudjelovanje u case study natječaju trebaju poslati motivacijsko pismo koje su prethodno potpisali sve članovi tima, njih troje, te prijedlog projektne ideje.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.