NOVI STANAR NA PODIMA: Tvrtka za emitiranje TV programa zaposlit će sedam djelatnika

Zaključen je Natječaj za prodaju zemljišta u industrijskoj zoni Podi koji je objavljen prije mjesec dana. Na natječaj se javila tvrtka Media Link d.o.o. koja je udovoljila svim postavljenim uvjetima te će biti pozvana od strane Grada Šibenika na potpisivanje kupoprodajnog ugovora.

Tvrtka Media Link d.o.o. će u industrijskoj zoni Podi na terenu veličine 3100 m2 izgraditi halu od 650 m2 te u njoj proizvoditi satelitsku i komunikacijsku opremu za proizvodnju i distribuciju TV programa i video sadržaja.

Tvrtka će zapošljavati sedmero djelatnika. Spomenuta proizvodnja obuhvaća razvoj i proizvodnju satelitskih up-link i down-link sistema, što uključuje proizvodnju motoriziranih antenskih sistema te njihovu potpunu integraciju.

Navedeni sistemi se sastoje od hardwarea i softwarea koji upravljaju cjelokupnim sistemom, te su razvijeni u cijelosti vlastitim znanjem. Tvrtka je konstruirala dvije vrste up-link stanica koje svakodnevno testira. Up-link stanice su namijenjene za fiksnu i mobilnu (za montažu na krov kombija, kamiona, terenskog vozila) primjenu čija je realizacija prilagođena zahtjevima klijenta. Media Link d.o.o. obuhvaća:  proizvodnju televizijskog programa, proizvodnju vijesti na terenu (ENG), njihovu završnu obradu u video i audio montažama te sudjelovanje u proizvodnji serijala, dokumentarnih i igranih filmova kroz najam tehničke opreme i educiranog kadra investirajući u opremu koja podržava HD format.

– Jako smo zadovoljni što je tvrtka Media Link d.o.o. našla svoje mjesto u industrijskoj zoni Podi, poglavito zbog specifične djelatnosti te razvoja vlastite tehnologije – kazao je direktor zone Podi Jakov Terzanović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.