OBJAVLJEN POZIV ZA DOSTAVU PONUDA: Grad Šibenik traži igre ‘proširene stvarnosti’ za tvrđavu Barone!

U sklopu projekta revitalizacije tvrđave Barone Grad Šibenik je danas objavio  poziv za dostavu ponuda za razvoj igre ‘proširene stvarnosti’ na tvrđavi Barone.

-Usluga ima za cilj razvoj interaktivne Augmented reality igre (igra s elementima „proširene stvarnosti“) za iOS i Android platforme. Igra će se igrati na pametnim telefonima i tabletima na južnim i jugozapadnim bedemima tvrđave Barone, a za cilj ima zabaviti igrače i motivirati ih za igranje i upisivanje rezultata na zajedničku listu.  Igra će se sastojati od „potapanja“ brodova (čiji izgled odgovara onima iz 17 st.). Brodovi će se nalaziti u akvatoriju vidljivom s bedema tvrđave i ovisno o blizini broda i preciznosti pogotka igrači će ostvarivati bodove koji će se zbrajati na zajedničkoj listi i biti prikazivani na web stranici Barone – pojašnjava Krešimir Kovač iz Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika. 

Raspoloživi iznos, odnosno vrijednost nabave jest 147.164,13kuna, a rok za dostavu ponuda je 30. svibnja. 2015.

Barone: otkrivanje bogate prošlosti – put prema uspješnoj budućnosti kao projekt pridonijet će poboljšanju turističke infrastrukture i promociji šibenskih kulturnih atrakcija.

Procijenjena vrijednost cijelog projekta „Barone: Ponovno otkrivanje bogate prošlosti – Put u uspješnu budućnost iznosi 1.377.165,38 eura, od kojih Europska Unija projekt sufinancira s 993.900,25 eura iz Europskog fonda za regionalni razvoj, u okviru Operativnog programa Regionalna konkurentnost 2007-2013, dok će preostali dio sredstava osigurati Grad Šibenik.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.