Od Aluminijuma novac potražuju menadžeri, Hrvatske šume, HBOR..

Na ročištu u stečajnom postupku TLM-ovog društva TLM Aluminium d.d. koje upravo traje na Trgovačkom sudu u Šibeniku sudac Krešimir Morić počeo je s čitanjem tražbina koje su prijavili vjerovnici.
Kako je pročitao Morić, od društva po osnovi menadžerskih ugovora sredstva potražuje četvero nekadašnjih zaposlenika TLM-ovog Aluminijuma d.d. Danijela Troskot, Mira Čule, Branimir Lepur i Stipe Grubiošić.
693bfae7-7e2a-44ad-9121-c19dc54510cd
Osim navedenih menadžera, kako je istaknuto danas na stečajnom ročištu, evidentirano je još 596 tražbina. Među vjerovnicima su Hrvatske šume, šibenske komunalne tvrtke Vodovod i odvodnja d.o.o., Gradska čistoća d.o.o., HBOR, Hrvatske pošte, Luka Šibenik i mnogi radnici.
sud4 (2)
Čak 190 radnika danas na ročištu zastupa Vedran Uranija, čelnik Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, a 199 radnika zastupa Mirjam Tomljanović iz Hrvatske udruge radničkih sindikata. Na ročištu je i nekoliko radnika koji zastupaju sami sebe, dok se nekadašnji čelnik Valjaonice Tonči Kandido na ročištu pojavio s odvjetnikom Krešimirom Škaricom.
Razvoj događaja pratite na Šibenskom portalu.
sud4 (2)
sud3

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.