ODUŠEVIO ŠVEĐANE: Šibenik zauzima posebno mjesto među Šerbedžijinim nastupima ovo ljeto

Čak sedam rasprodanih koncertata održao je Rade Šerbedžija tijekom travnja u Švedskoj. U kazališnim prostorima u Goteborgu, Kristianstadu, Kalmaru, Ljungbyu, Malmu, Vaxju i Stockholmu po prvi puta se švedskoj publici predstavio kao pjevač kojeg su do sada znali isključivo kao holivudskog glumca.

No novu je publiku s lakoćom oduševio, pa im niti jezična barijera, zbog većinske švedske publike, nije predstavljala problem. Tekstove su, naime, preveli na švedski i engleski, te ih putem projektora prezentirali publici, piše Slobodna Dalmacija.

Veličanstveni prostor

Hrvatskoj publici dakako ne treba prijevod, a Šerbedžija već slaže svoje ljetne nastupe, među kojima posebno važno mjesto zauzima 13. srpnja, za kad je dogovorio koncert u veličanstvenom prostoru šibenske tvrđave Sv. Mihovila.

Radi će se tom prilikom na pozornici pridružiti i Miroslav Tadić, gitarski velemajstor, a kemija dvojice umjetnika već je dokazana na dosadašnjim zajedničkim nastupima. Šibenčani i njihovi gosti ne trebaju sumnjati da će se ponoviti…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.