ODVEO DIJETE U VRTIĆ I NESTAO: Zadranin se nalazi u šibenskoj bolnici

Zadranin Boris Šarunić (31) nalazi se u šibenskoj bolnici, a još nisu poznate okolnosti njegovog nestanka.Kao što smo izvjestili on je odveo dijete u vrtić u četvrtak ujutro i od tada mu se izgubio svaki trag. Međutim, u subotu kroz jutro Šarunićevoj supruzi stigao je poziv i šibenske bolnice da je Ante tamo. Motiv nestanka zbog kojeg su se, osim policije i obitelji, nesebično digli i građani na noge, nije poznat, piše slobodna dalmacija.

– Što god da je razlog nestanka, u ovom nam je trenutku nebitno. Najvažnije je da je pronađen živ. A ako i postoji neki problem koji ga tišti, rješavat ćemo ga u hodu – rekla nam je kratko Šarunićeva supruga koja je s obitelji, odmah po dojavi u subotu prije podne krenula na 80-ak kilometara daleki put.

Podsjetimo, Šarunić je prije dva dana ujutro odveo dijete u vrtić te sjeo u svoj plavi Renault Megan zadarskih oznaka i nestao. Signal njegova mobitela, prije nego što ga je ugasio, ‘uhvaćen’ je u Sukošanu istoga dana. Borisa je supruga s nestrpljenjem očekivala. Pretražila je i cijelu kuću u nadi da će naći barem nekakvu poruku. Jedino što je vidjela je da njezin partner iz kuće nije ponio ništa sa sobom.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.