Opera ˝DIDONA I ENEJ˝ u sjećanje na preminulog Vladimira Bunetu

Slijedeći ponedjeljak,18.07.2016. s početkom u 21:15h, na Zlarinu održat će se koncert u sjećanje na prerano preminulog Vladimira Bunetu.

Vladimira Buneta bio je prvi čovjeka Zlarina koji je imao najduži radni vijek kao predsjednik Mjesnog odbora Zlarin i Turističke zajednice Zlarin, vizionar koji je bez riječi i iznenada otišao.

Koncert koji je ujedno i dobrotvornog karaktera održat će se u đardinu hotela „Koralj“, a svi ste pozvani da svojim prisustvom uveličate ovu prigodu i sjećanje na dragog Dadu.

Želja Zlarinjana je prikupljenim sredstvima završiti njegov projekt obnove dječjeg igrališta te potaknuti mještane i prijatelje Zlarina da usprkos teškim vremenima nastave surađivati za boljitak Zlarina. Naime, Dado je svojim dugogodišnjim radom i trudom organizirao brojna događanja tijekom cijele godine, a naročito ljeti kada je uz nastojanje da Zlarin živi i diše kroz stvaralaštvo vlastitih žitelja animirao mnoge i podupirao svaku novu aktivnost i ideju.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.