Osim komemoracije u kazalištu, Šibenčani će se od Arsena oprostiti i velikim koncertom na tvrđavi?

Danas u 10 sati u Šibeniku će se održati sastanak odbora koji će donijeti odluku o održavanju komemoracije za Arsena Dedića. Komemoracija će se održati u šibenskom kazalištu, kako doznajemo, ili u četvrtak ili u petak,  ovisno kada će obitelj odrediti vrijeme sprovoda.

Komemoracija za Arsena Dedića bit će održana i u Zagrebu u ponedjeljak 24. kolovoza s početkom u 12 sati u Hrvatskom glazbenom zavodu. Na komemoraciji će govoriti šibenski producent Siniša Škarica te Antun Tomislav Šaban iz Hrvatskog društva skladatelja.

Na današnjem sastanku u Šibeniku, raspravljat će se i o organizaciji ostalih događanja u našem gradu koje bi bile posvećene preminulom velikanu.

U prvom redu to su nadolazeće Večeri dalmatinske šansone, no postoji i ideja da se na pozornici tvrđave sv. Mihovila održi veliki koncert u spomen na Arsena Dedića. Sve će se, naravno, dogovarati u suglasnosti s Arsenovom obitelji.

Na sastanku će sudjelovati predstavnici Grada Šibenika, HNK Šibenik, Festivala šanonsa, Hrvatske glazbene unije, Gradskog vijeća te Arsenovi suradnici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.