PAPA FRANJO U SARAJEVU: Šibenska agencija Magtours vodi vas na dvodnevni izlet

Proljeće je idealno vrijeme za putovanja. Topliji i duži dani pravo su vrijeme da se odmorite od zime, svakodnevnih obveza i otisnete na put. Ukoliko niste sigurni gdje bi putovali ili imate ograničen budžet, idealnu destinaciju i sve detalje oko putovanja dogovorit će za vas u putničkoj agenciji MagTours u Šibeniku. MagTours je smješten u Dragi, preko puta autobusnog kolodvora, a agencija djeluje od 1989. godine, dugih 25 godina.

Bilo da ste zainteresirani za grupna ili individualna putovanja, u MagToursu pronaći će paket koji vam najviše odgovara. Voditeljica agencije Ivana Šišara ističe kako su u posljednje vrijeme vrlo popularna putovanja u Tursku, a cijena sedmodnevnog vansezonskog paket aranžmana iznosi 1.500 kuna.

mag tours3

-Uvijek su atraktivna i dobro popunjena putovanja u europske gradove poput Pariza, Rima ili Barcelone. Ljeti su tražena i krstarenja što izabire dosta obitelji te imamo bogatu ponudu krstarenja Mediteranom, sjevernom Europom, Karibima i Antilima ili prekooceanska krstarenja – ističe Šišara.

mag tours2

Agencija MagTours svojim klijentima omogućila je obročnu otplatu svih aranžmana, a jedna od novosti i svakako interesantno putovanje je dvodnevni izlet u Sarajevo tijekom posjete pape Franje u lipnju ove godine.

-Cijena dvodnevnog izleta je 650 kuna, a u cijenu je uključen prijevoz, pratitelj putovanja, noćenje s doručkom u hotelu u centru Sarajeva. Iako papa Franjo u Sarajevo dolazi u šestom mjesecu odlučili smo ovaj aranžman ponuditi nešto ranije kako bi svi zainteresirani putovanje mogli podmiriti kroz obročno plaćanje u tri rate – napominje Šišara. Sve rezervacije i informacije o putovanju u Sarajevo, ali i svim ostalim destinacijama možete dobiti na telefon 022/201 150 ili na email adresi putovanja@magtours.com.

mag tours5

mag tours4

Kažimo kako se putnička agencija MagTours tijekom 25 godina svog rada specijalizirala u pomorstvu, organiziraju aviokarte za pomorce te surađuju s vodećim pomorskim kompanijama.

-Kako dosta pomoraca dolazi zimi na školovanje u Hrvatsku, a smješteni su u Šibeniku ili Splitu, nastojimo im na najbolji mogući način promovirati Šibenik tako da se vrate u naš grad ljeti s obitelji. Tijekom zime surađujemo i s gospodarskim domaćinstvima u našoj županiji u koja vodimo pomorce tijekom njihova školovanja – kaže voditeljica agencije. Trude se promijeniti turističku sliku Šibenika kroz šaroliku ponudu koje nude turistima pa će od ove godine uvesti vinske ture na našem području u suradnji sa šibenskim vinarijama.

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.