PAR KOLAČA, JEDNA ŠIBA: Učenici Prometno-tehničke škole pomažu svojim kolegama

Na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca, učenici Prometno tehničke škole Šibenik obilježavaju dan svoje škole, a preklapanje omiljenog blagdana i njihove obljetnice, ponukalo ih je ove godine da zajedničkim snagama djeluju humanitarno.

tehnicka sv nikola 8 041215

Naime, danas, od ranoga jutra dio učenika i nastavnika nalazi se ispred zgrade šibenskog kazališta gdje su izložili raznovrsne kolače i šibe koje su radili sami, a sve s ciljem da njihovi sugrađani dobrovoljnim prilozima pomognu financijski potrebitim učenicima Prometno-tehničke škole.

tehnicka sv nikola 5 041215

tehnicka sv nikola 6 041215

– Za kolače, ukrase i šibe, te organizaciju općenito, zaslužni nismo samo mi. Akciji su se rado odazvali naši nastavnici i roditelji, također – rekli su nam Tonka i Dominik koji kažu da su odazivom zadovoljni, iako se uvijek, dodaju, nađe netko tko tvrdi da danas ima samo za kavu.

tehnicka sv nikola 2 041215

tehnicka sv nikola 3 041215

tehnicka sv nikola 7 041215

Dobro raspoloženi učenici i njihovi nastavnici pozivaju sve sugrađane koji zajedno s njima žele širiti dobro, da ih svakako posjete.

– Svaki je prilog dobrodošao. Pod uvijetom da je od srca – poručuje vesela ekipa

tehnicka sv nikola 4 041215

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.