PEVEC u travnju otvara prodajni centar u Šibeniku na 6000 četvornih metara

Nastavljajući razvojne planove tvrtka Pevec već idućega mjeseca otvara prodajni centar u Šibeniku, u sklopu poslovnog centra Dalmare. Na gotovo 6000 četvornih metara kupcima će na raspolaganju biti širok asortiman od gotovo 100 tisuća raznih artikala. Pevec će u Šibeniku raditi u jednom od trgovački najboljeg poslovnog prostora koji se zbog atraktivnosti, dostupnosti kupcima te širokoj ponudi – sve na jednom mjestu, dobro uklapa u viziju tvrtke.

Pevec otvara prodajni centar u gradu u kojem dosad nije radio, a cilj je približiti se svakom kupcu u Hrvatskoj.

„ Ono što je važno otvaramo i nova radna mjesta. U Šibeniku će posao u Pevecu dobiti oko 50 osoba i zbog toga smo izuzetno sretni. Ove godine još ćemo zapošljavati jer otvaramo i novi prodajni centar u Dubrovniku te nakon Šibenika i u Zagrebu na Črnomercu – ističe predsjednik Uprave Peveca Darko Šket.“

Kaže da će osim Šibenika u 2015. godini posao u Pevecu dobiti 92 osobe te da su zaposlenici pokazali kako se u kratkome vremenu mogu ostvariti zacrtani ciljevi.

„Snaga Peveca danas se ogleda kroz njegove zaposlenike. Kako se razvijamo kao tvrtka tako kontinuirano radimo i s našim zaposlenicima kako bi oni bili zadovoljni u kompaniji u kojoj rade, ali i da se to zadovoljstvo odražava na naše kupce i potrošače – rekao je predsjednik Uprave Peveca Darko Šket.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.