Plenković u Šibeniku: ‘Članovi HDZ-a su prioritet, tek nakon unutarstranačkih izbora odluka o koalicijama’

Andrej Plenković, jedini kandidat za predsjednika HDZ-a, večeras se susreo s predsjednicima gradskih i županijskih odbora u prostorijama stranke na Baldekinu.

Plenkovića je dočekao i dugogodišnji lokalni šef HDZ-a Ante Kulušić koji ga je u kampanji za predsjednika stranke jedini otvoreno podržao.

plenkovic

plenkovic1

– Večeras ćemo raspraviti program koji sam pripremio za Hrvatsku demokratsku zajednicu, za naše unutarstranačke izbore, i čuti mišljenje okupljenih kako ćemo se najkvalitetnije pripremiti za predstojeće izbore u rujnu. IX izborna jedinica je svakako jedna od najvažnijih za našu stranku, ovdje smo uvijek imali izvrsne rezultate. Nakon  posjeta Zadru očekujem jednako angažiran pristup i u ovoj jedinici- istaknuo je Plenković prije sastanka s na Baldekinu.

plenovic2

Komenitrao je i potencijalne koalicije.

– Ja sam već na Predsjedništvu stranke razgovarao o procesu dijaloga kojeg oformljena radna skupina već vodi s aktualnim članicama Domoljubne koalicije. Sve odluke oko izlaska na izbore i eventualnih koalicija donositi ćemo kada se završi ovaj proces unutarstranačkih izbora .Moj prioritet su sada članovi HDZ-a, dobiti njihovo povjerenje i pripremiti se za utakmicu koja slijedi.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.