Pobjednik utrke karića za nagradu dobiva klima uređaj

Prvomajska Velika nagrada Šibenika u utrci karićima ‘Tri bogena’ počinje dobivati svoje još konkretnije vizure. Ogromna zainteresiranost za utrku, broj prijava koje su već sada iznad očekivanja organizatora, te najava spektakularnog događaja koji se ne smije propustiti, dovele su i do generalnog sponzora utrke. Tvrtka ‘Pro automatika’, specijalizirana za sustave klimatizacije i hlađenja na stambenim i poslovnim objektima, ukupnom pobjedniku utrke kao glavnu nagradu poklanit će DAIKIN inverter klima uređaj u vrijednosti 5 tisuća kuna s montažom.

– Od danas Velika nagrada Šibenika u karićima ima i svog generalnog pokrovitelja. To je tvrtka ‘Pro automatika’ koja će pobjedniku trke pokloniti vrijedan klima uređaj s montažom – kaže nam Darko Relja- Ritmo, organizator utrke.

Poznata je i konačna duljina staze koja iznosi 240 metara. Iako je sama utrka podijeljena u tri natjecateljske kategorije, te će Velika nagrada Šibenika imati i tri pobjednika, s vrijednom nagradom kući će otići samo jedan od njih.

-Na kraju svih odvoženih utrka dobit ćemo pobjednike u muškoj, ženskoj, i kategoriji dvosjeda, koji će se u međusobnom ogledu izboriti za ovu vrijednu nagradu te donijeti i konačnog pobjednika utrke – kaže Relja.

Prema informacijma koje imamo na stazi dugoj 240 metara snage u savladavanju tri šibenska bogena neće odmjeriti samo Šibenčani.

-Nije da nismo očekivali, ali drago nam je vidjeti da nam prijave dolaze iz svih obližnjih gradova, a imamo prijave čak i iz Mostara. Već sada ova utrka može se nazvati i međunarodnom utrkom karića – kaže Relja.

Napomenimo kako je osim nagrade koju će dobiti pobjednik utrke, za sve natjecatelje, kao uspomenu na sudjelovanje u utrci, organizator pripremio i prigodne majice, a sve detaljne informacije o daljnjem tijeku priprema za ovu spektakularnu priredbu možete pronaći na stranicama Šibenskog tjednika i Šibenskog portala, glavnih medijskih pokrovitelja Velike nagrade Šibenika u utrci karića ‘Tri bogena’.

Prijaviti se na utrku možete OVDJE, a sve podatke dobiti na kontaktu 091/570 8888 udruge Disco Gimnazija, Šibenik

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.