Počinje ‘KOMEDION’ – prvi trodnevni festival stand up komedije u Šibeniku

U organizaciji Studija Smijeha i Kluba Makari danas u 21.30h počinje trodnevno neprestano smijanje na Plaži Banj. U istu vrijeme se smijete, liječite dušu i vježbate trbušne mišiće za bolji izgled slijedeći dan na plaži.

Svaki dan očekuju vas hrvatski, srpski, slovenski i bosanski stand up komičari i komičarke, a kako bi vas nasmijali i prije nego dođete na Banj, zamolili smo komičare i komičarke da nam napišu koju foru.

Vlatko Štampar: „Selfiji, štapovi za selfije… stvarno ekipa nije normalna.
Cure u subotu navečer sve više izgledaju ko članovi ribolovnog društva.”

Tihomir Paravina: „Osim u životinjskom, simbioza postoji i u biljnom svijetu. Grincajg. Celer, peršin i mrkva su se udružili radi bolje prodaje. ”


Marina Orsag: „Volimo raditi sa slovenskim kolegama, ali ih ne volimo voditi na more jer im onda moramo objašnjavati da se to plavo valovito izgovara more a ne moje.”


Tin Sedlar: „Izvadio sam si malo krvi i stavio u zdjelicu pored kreveta. Kad mi po noći dođu komarci, ne kradu, već piju za šankom ko normalni ljudi.”


Goran Vugrinec Goc: “Purgerska verzija pjesme ‘More’ Meri Cetinić:
‘Voooda, vooooda, Vooda, voooodaaa. O vodaa…'”

Jelena Radanović:Nisam do sada pronašla svog princa, jer na svaki bal idem u patikama, a one ne spadaju sa noge kada u ponoć žuriš na poslednji prevoz.”

Aleksandar Perišić: “Oduvek sam voleo hrvatske boksere: Mate Parlov, Mirko CroCop Filipović, Zvonimir Boban…”

Nikola Silić: “Hipohondrija – Želja da kažeš “Znao sam!” makar po cenu života.”

Aleks Curać Šarić: “Često me pitaju koji je moj tip žene, kao brinete ili plavuše i ja si mislim, kakav si ti površni kreten. Kao da je bitno da li je brineta ili plavuša…glavno da je mrtva.”
A ako vam i to nije dosta evo i Marinine ljetne trash parodije Bob Marleya na zagorski način. Ući će vam u uho, ali ne brinite. Ali ni to vam neće biti dosta, pa se vidimo od večeras na Plaži Banj.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.