Podignite svoju ponudu na viši nivo s turističkim kreditima OTP banke

Hrvatska postaje sve atraktivnija destinacija za godišnje odmore, a svi gosti traže visoku kvalitetu usluga. Budite u skladu sa svjetskim trendovima i uložite u kvalitetu vaših smještajnih kapaciteta. OTP banka u svojoj ponudi ima kredite za individualne iznajmljivače u turizmu i turističke kredite za mala poduzeća i obrtnike. OTP turistički krediti namijenjeni su za adaptaciju, uređenje i opremanje, odnosno kupnju, izgradnju i dogradnju turističkih smještajnih kapaciteta.

Krediti za individualne iznajmljivače u turizmu namijenjeni su svim kreditno sposobnim građanima Republike Hrvatske koji se bave iznajmljivanjem turističkih kapaciteta, a odobravaju se u visini od 1.000 do 150.000 eura. Kamatna stopa je fiksna za prve 2 godine otplate kredita i iznosi 5,99% (EKS 6,45%), a za preostali period otplate je promjenjiva i iznosi 6,49% (promjenjiva kamatna stopa po kreditima fizičkim osobama u valuti EUR izračunata je kao zbroj šestomjesečne Nacionalne referentne stope – NRS1, koja na dan 1.12.2014. godine za valutu EUR iznosi 2,56% i fiksnog dijela promjenjive kamatne stope) Krediti se odobravaju bez troška naknade za obradu kredita, kao i bez jamaca i police osiguranja za iznose do 8.000 eura. Rok otplate je do 15 godina.
Banka nudi i posebnu pogodnost – kamatna stopa umanjuje se za 0,5 postotnih poena za kredite namijenjene za dogradnju, adaptaciju ili opremanje objekta s 4 ili 5 zvjezdica.

Turistički krediti za mala poduzeća i obrtnike odobravaju se u visini od minimalno 3.000 eura uz kamatnu stopu 6,99% za dugoročne kredite, odnosno 7,99% za kratkoročne kredite. Korisnici paketa za mala poduzeća i obrtnike oslobođeni su plaćanja naknade za odobravanje kredita. Rok otplate kod kratkoročnih kredita je do 12 mjeseci, a kod dugoročnih do 10 godina. Instrumenti osiguranja ovise o procjeni kreditne sposobnosti klijenta.
Kratkoročni turistički krediti namijenjeni su za nabavku sitnog inventara, opreme i usluga, za tekuće održavanje interijera i eksterijera te za nabavu potrošne robe za pripremu turističke sezone.
Namjena dugoročnih turističkih kredita je kupnja, adaptacija, izgradnja, uređenje, dogradnja ili dovršenje turističkog smještajnog i rekreativnog kapaciteta, nabava opreme ili pojedinih dijelova opreme te izgradnja i uređenje sportskih sadržaja (tenis tereni, mini golf tereni, bazeni…).

SPONZORIRANI ČLANAK

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.