PODUZETNICI: Na Baroneu naučite kako privući svog poslovnog anđela

Na poziv gradonačelnika Grada Šibenika Željka Burića i Hrvoja Bujasa, koordinatora udruge Startup Šibenik, u srijedu 13. srpnja u 19 h, na šibenskoj tvrđavi Barone održat će se posebno izdanje Startup srijede. U organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i Grada Šibenika, Startup srijeda donosi panel raspravu na temu „Kako privući poslovnog anđela i osigurati investiciju“ , a ujedno će predstaviti startupove udruge Startup Šibenik.

 

Na pitanje kako privući poslovnog anđela odgovorit će Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a, Hrvoje Prpić i Saša Cvetojević, članovi Upravnog odbora CRANE-a te Hrvoje Bujas, osnivač Crnog Jajeta i goHomea. Nakon panel rasprave svaki će startupovi 3 minute vremena za predstavljanje ideje te 3 minute vremena za pitanja i komentare poslovnih anđela. Startup srijeda idealno je mjesto za umrežavanje te prilika svim sudionicima da iz prve ruke saznaju sve što ih zanima o aktivnostima poslovnih anđela i odnosnu naspram startupova.

 

Istog dana održat će se i četvrti po redu CRANEbrunch na kojem se okupljaju članovi i partneri CRANE-a (redom uspješni poduzetnici i investitori) ,predstavnici Grada Šibenika i mjerodavnih institucija s ciljem razgovora o prijedlozima i mjerama za poboljšanje poslovne klime te olakšavanju investicija.

Lokacija održavanja, tvrđava Barone, dat će ovom događaju posebnu čar. Startup srijeda otvorena je za sve zainteresirane, a ulaz je besplatan.

 

Više informacija može se potražiti na službenoj web stranici CRANE-a: http://www.crane.hr/

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.