PODUZETNICI: Sutra na Baroneu saznajte kako privući poslovnog anđela i osigurati egzistenciju

Na poziv gradonačelnika Grada Šibenika Željka Burića i Hrvoja Bujasa, koordinatora udruge Startup Šibenik, u srijedu 13. srpnja u 19 sati, na šibenskoj tvrđavi Barone održat će se posebno izdanje Startup srijede. U organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) i Grada Šibenika, Startup srijeda donosi zanimljivu panel raspravu na temu „Kako privući poslovnog anđela i osigurati investiciju“ te predstavljanje startupova udruge Startup Šibenik.

Na pitanje kako privući poslovnog anđela, koje brojni poduzetnici često postavljaju, odgovorit će Davorin Štetner, predsjednik CRANE-a, Hrvoje Prpić i Saša Cvetojević, članovi Upravnog odbora CRANE-a te Hrvoje Bujas, osnivač Crnog Jajeta i goHomea. Nakon panel rasprave svaki od startupova imat će 3 minute vremena za predstavljanje ideje (pitch) te 3 minute vremena za pitanja i komentare poslovnih anđela. Startup srijeda ujedno je i odlično mjesto za umrežavanje te prilika svim sudionicima da iz prve ruke saznaju sve što ih zanima o aktivnostima poslovnih anđela te njihovom odnosu sa startupovima.

Istog dana održat će se i četvrti po redu CRANE brunch na kojem se okupljaju članovi CRANE-a (redom uspješni poduzetnici i investitori), partneri CRANE-a, predstavnici Grada Šibenika i mjerodavnih institucija s ciljem razgovora o prijedlozima i mjerama za poboljšanje poslovne klime te olakšavanju investicija.

Posebnu čar ovoj Startup srijedi daje i lokacija održavanja, tvrđava Barone koja je 2016. godine revitalizirana kako bi postala jedinstveno mjesto povezivanja prošlosti, sadašnjosti i budućnosti prikazujući okolnosti presudnog povijesnog trenutka kroz visoku tehnologiju, ujedno promovirajući slavnu mediteransku prehranu i način života. Startup srijeda otvorena je za sve zainteresirane, a ulaz je besplatan.

Više informacija može se potražiti na službenoj web stranici CRANE-a: http://www.crane.hr/

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.