Ponovljeni postupak javne nabave za otklanjanje nedostataka na OŠ Meterize

Obzirom da se na prvi natječaj nije javio niti jedan ponuđač, otvoren je postupak javne nabave u ponovljenom postupku za radove na otklanjanju nedostataka na Osnovnoj školi Meterize. Procijenjena vrijednost nabave bez PDV-a iznosi 1.120.000,00 kuna.

U ponovljenom postupku raspisane su ponude za obavljanje dviju grupa radova. U prvoj grupi to su fasaderski radovi, a u drugoj ostali građevinski radovi: zidarski, bravarsko-limarski, keramičarski, bojadisarsko-ličilački, kamenorezački, električarski radovi, strojarski, te poslovi odvodnje bujičnih voda.

Rok za dostavu ponuda ili zahtjeva za sudjelovanje je 11. rujna u 12 sati.

Elektronička dostava ponuda i zahtjeva za sudjelovanje nalazi se na web adresi: (URL) https://eojn.nn.hr/Oglasnik.

Rok valjanosti ponude je 60 dana od isteka roka za dostavu ponuda, a kriteriji za odabir ponude je najniža cijena.

Naime, radove je potrebno izvesti s obzirom na nedostatke koji su se pojavili nakon što je nova zgrada škole stavljena u funkciju. Izvođači radova, Alkom d.o.o. i Cetina d.d., pozvani su da nedostatke otklone, no s obzirom da su se na zahtjev oglušili, Grad Šibenik je bio primoran aktivirati bankovnu garanciju, kako bi pokrio troškove uklanjanja nedostataka.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.