Poslovni uzlet grada Šibenika: Lokalni poduzetnici i obrtnici danas se besplatno educiraju

30ak lokalnih poduzetnika, obrtnika i vlasnika OPG-ova, okupilo se danas na trgu ispred zgrade Gradske vijećnice, gdje Poslovni dnevnik u suradnji s Gradom Šibenikom i Šibensko-kninskom županijom organizira besplatnu edukativnu manifestaciju pod nazivom ‘Poslovni uzlet grada Šibenika’.

DSC_0667 web

DSC_0658 web

DSC_0686 web

DSC_0664 web

Događaj kojim su poduzetnici dobili priliku predstaviti, ali i unaprjediti svoja znanja i vještine, otvorili su Goran Pauk, župan Šibensko-kninski, šibenski gradonačelnik Željko Burić i Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika.

– Cilj događaja je podruprijeti malo i srednje poduzetništvo te obrtništvo, a svim će sudionicima biti omogućeni cjelodnevni besplatni seminari i edukacije. Edukacije će voditi renomirani stručnjaci koji će polaznicima prenijeti svoja znanja i iskustva iz vlastite prakse – rekao je uvodno Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika, a osim prodajno-izložbenog sajma, seminara i predavanja, u Sklopu Festivala poduzetništva, obrta i OPG-a koji je otvoren u podne, organizatori su za sve sudionike i one koji o ovim temama žele doznati više, pripremili i kulinarski show, radionice za djecu, te brojne druge zabavne sadržaje.

DSC_0670 web

DSC_0660 web

DSC_0678 web

DSC_0673 web

 

– Ovo mi je prvo ovakvo iskustvo i oduševljena sam. Danas se predstavljam samo fotografijama, iako moj obrt inače pruža i video, te grafičke usluge. Prijavila sam se jer se organizira tu, u srcu grada i jer su to naši ljudi. Moje su usluge kompletne i totalno personalizirane, a ljudi, odnosno potencijalni klijenti na ovaj način imaju priliku ‘uživo’ se s njima upoznati – rekla nam je šibenska fotografkinja Sanja Kulušić, šibenskoj javnosti poznatija pod umjetničkim imenom Sanja Lydia.

DSC_0674 web

DSC_0668 web

DSC_0682 web

DSC_0679 web

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.