POTPISANI UGOVORI: Župan Pauk sufinancira marketing 11 poduzetnika u županiji

 Danas su u Uredu župana Šibensko-kninske županije potpisani Ugovori o dodjeli subvencija za ulaganje u marketinške aktivnosti poduzetnicima s područja Šibensko-kninske županije, a sve sukladno uvjetima propisanim Programom za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2016. godini. Dodijeljeno je ukupno 42.500,00 kuna za ukupno 11 poduzetnika: La Fabrica, Anamarija j.d.o.o., Obrt skradinske delicije, M&M commerce d.o.o., Top tim j.d.o.o, Upgrade Energy d.o.o, Upgrade Energy Alfa j.d.o.o., Sprait, Mag Maris d.o.o, Laguna Trade d.o.o. i Teuta d.o.o.

99a0d09b-3d5f-42d6-95ec-49effd27293c

Od početka ove godine financijsku podršku poduzetnicima za sufinanciranje marketinških aktivnosti, stručnog osposobljavanja i usavršavanja te troškova osnivanja odnosno pokriće dijela troškova registracije dobilo je 63 poduzetnika, i to u ukupnom iznosu od 298.620,00 kuna.

Župan Goran Pauk zaželio je svim poduzetnicima dobre poslovne rezultate, te je naglasio da će Šibensko-kninska županija nastaviti financijski podupirati razvoj malog gospodarstva ne samo kroz ulaganja u socijalno gospodarsku infrastrukturu već i kroz sufinanciranje poduzetničkih projekata.

99a0d09b-3d5f-42d6-95ec-49effd27293c

– S obzirom na broj pristiglih zahtjeva te pokazani interes poduzetnika nakon povlačenja Javnog poziva na slijedećem rebalansu Proračuna Šibensko-kninske županije, a koji se očekuje krajem srpnja, planiramo osigurati dodatna sredstva za provedbu Programa za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2016. godini – istaknuo je župan.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.