Potpisivanje ugovora o zakupu prostora u vlasništvu TEF-a

Gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić potpisat će u utorak, 22.ožujka 2016.,s početkomu 09,30h na adresi Prilaz tvornici 39 (objekt 25):

-Ugovor o zakupu poslovnog prostora smještenog u prizemlju zgrade Prilaz tvornici 39, objekt 25, površine cca 85 m2, koji se sastoji od konferencijske sale, sanitarnog čvora i ulaznog prostora, za potrebe Udruge Kamenčići. Poslovni prostor daje se u zakup, bez naknade, na rok od  5 (pet)  godina, uz obvezu povrata prostora, ako to zatraži Grad, uz otkazni rok od 60 dana.Ispred Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Šibensko-kninske županije „KAMENČIĆI“ ugovor će potpisati predsjednica Udruge Sonja Ninić Ševo;

-Ugovor o zakupu I. kata zgrade Prilaz tvornici 39, objekt 25, koji kat se sastoji od 6 prostorija ukupne površine cca 85 m2, za potrebe Dječjeg vrtića Smilje. Ispred vrtića ugovor će potpisati ravnateljica Gorana Rakić. Prostor daje se  u zakup na neodređeno vrijeme, bez naknade, uz otkazni rok od 60 dana.

S obzirom da je riječ o prostorima u vlasništvu TEF d.d., u zgradi smještenoj na čest.broj 685/40 K.O. Šibenik, objekt 25, prethodno je potpisan Ugovor između Grada Šibenika i TEF d.d. o korištenju navedenog prostora od strane Grada Šibenika i to na rok od 10 godina.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.