Poziv na radionicu u sklopu realizacije Hrvatskog centra koralja

Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika te Mjesni odbor Zlarin pozivaju sve zainteresirane stanovnike otoka Zlarina, te sve ostale zainteresirane da se prijave na radionicu definiranja ulaznih podataka za realizaciju projekta Hrvatski centar koralja Zlarin.

KORALJU U ČAST

Radionica će se održati u subotu, 11. listopada, u hotelu Koralj na Zlarinu, s početkom u 10 sati. U programu radionice najavljena je prezentacija interpretacijskih centara, mapiranja potencijalnih programa HCK Zlarin, te prikupljanje informacija o postavu budućeg centra.

Voditelji radionice su Ivana Katurić i Ranko Lipovac.

zlarin koralji3

Podsjetimo, projekt uspostave Hrvatskog centra koralja na otoku Zlarinu planiran je sa željom realizacije ciljeva poput – obnove i revitalizacije zaštićenih objekata na spomenutom otoku, realizacije samoodrživog muzejsko – galerijskog prostora, poboljšanja infrastrukture za kulturno – turističku djelatnost, te podizanje svijesti lokalnog stanovništva o vrijednosti i jedinstvenosti lokaliteta i baštine otoka, potom podizanje prepoznatljivosti identiteta otoka kao i uspostave škole koraljarstva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.