POZIV PROIZVOĐAČIMA ZA SUDJELOVANJE: Treći festival Okusi Mediteran u svibnju u Šibeniku

Treći međunarodni festival Taste the Mediterrenian – Okusi Mediteran! održat će se u Šibeniku od 26. do 29. svibnja 2016. godine.

Ova jedinstvena gurmanska i kulturna manifestacija ima za cilj promicanje mediteranske prehrane, kulture, tradicije, proizvoda i načina života koji su se tijekom stoljeća razvili duž obala Sredozemnog mora.

talijani5

Festival privlači brojne posjetitelje i turiste  te postaje godišnje nezaobilazno mjesto okupljanja međunarodnih F&B stručnjaka, kuhara, proizvođača, nutricionista, novinara, te zaljubljenika u mediteransku hranu. Festival je idealno mjesto za razmjenu iskustava, za stvaranje poslovnih kontakata, te predstavljanje i promoviranje zajedničke destinacije kroz različite identitete mediteranskih zemalja.

talijani7

U tri dana festivala održat će se Cooking show i master class poznatih chefova okrunjenih Michelinovim zvjezdicama, ekskluzivne večere, vinske degustacije, pidočijada, mediteranski trg te razne izložbe, radionice i glazbeni program.

Mediteranski trg biti će organiziran na trgu Pavla Šubića, ujedno i centralnom mjestu festivalskih događanja.  Na trgu će se održavati kulinarske radionice i zabavni program od četvrtka do subote, do 23:00.

talijani3

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane proizvođače ulja, maslina, pršuta, sira, začina, slastica, voća, povrća, te ostalih proizvoda na sudjelovanje na festivalu Taste the Mediterranean. Dobrodošli su svi mali proizvođači koji njeguju tradiciju i kvalitetu, ali i one tvrtke koje su sačuvale izvornost proizvoda. Mediteranski trg  bit će otvoren od 09:00- 12:00 i 17:00-23:00. Molimo sve zainteresirane izlagače da se prijave do 02.05.2016. kako bi osigurali svoje mjesto na Mediteranskoj tržnici.

Više informacija o Festivalu, te prijavnicu za sudjelovanje možete naći na www.tastethemediterranean.eu, a za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju – pozvali su organizatori.

 talijani10

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.