Poziv za sudjelovanje na Adventskom sajmu u sklopu božićno–novogodišnjih događanja

Nakon današnje konferencije za novinare na kojoj je predstavljen božićno-novogodišnji program, najavljeno je i otvaranje javnog natječaja za sudjelovanje na Adventskom sajmu kojeg Grad Šibenik i ove godine organizira u sklopu božićno–novogodišnjih događanja.

Nakon što se potvrdila kao omiljeno mjesto okupljanja Šibenčana, lokacija za Adventski sajam i ove godine bit će Perivoj Roberta Visianija i to u periodu od 11.12.2015. do 3.1. 2016.

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe, a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni proizvodi (med, vino, rakija…) i ugostitelji da iskažu interes za sudjelovanje u božićno–novogodišnjem programu.

Svi zainteresirani mogu se javiti u Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom gdje će dobiti više informacija ili na e-mail: adventski.sajam.si@gmail.com

Poziv je otvoren do 25.11. 2015.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.