Predavanje u šibenskoj knjižnici o smilju i ljekovitom bilju

Županijska gospodarska komora Šibenik u suradnji sa Savjetodavnom službom podružnica Šibensko-kninske županije organizira predavanje na temu smilje te ljekovito i aromatično bilje.

Predavanja će se održati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić 07. listopada (srijeda) u Šibeniku s početkom u 12,00 sati.

Predavanje je besplatno za sve zainteresirane.

Predavanje „Smilje- uvođenje ljekovitog bilja u poljoprivrednu proizvodnju“ će održati dr. sc. Ines Pohajda, viša koordinatorica za stručni nadzor u poljoprivredi Savjetodavne službe; a predavanje: „Koraci do ekoznaka za ljekovito i aromatično bilje“ će održati mr. sc. Marija Ševar, viša koordinatorica za ekološku poljoprivredu Savjetodavne službe.

Stručna predavanja namijenjena su proizvođačima, sakupljačima i prerađivačima ljekovitog i aromatičnog bilja, onima koji to namjeravaju postati i svima koji su zainteresirani za tematiku iz područja proizvodnje ljekovitog i aromatičnog bilja. Odgovore na mnoge upite i nejasnoće iz područja proizvodnje ljekovitog i aromatičnog bilja pružit će Vam naši stručnjaci – predavači u predviđenoj raspravi nakon izloženih stručnih predavanja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.