Prijavite se na radionicu o uspostavi Društveno-kulturnog centra u Šibeniku

U Informacijskom centru Europe Direct Šibenik, Kralja Zvonimira 7a, za predstavnike organizacija civilnog društva 16. prosinca s početkom u 11 sati održat će se radionica pod nazivom „Modeli funkcioniranja društvenih centara“. Cilj radionice je informiranje o tijeku uspostave Društveno-kulturnog centra u Šibeniku, koji će služiti kao centar lokalnih organizacija civilnog društva, te predstavljanje modela funkcioniranja i održivosti centra temeljenog na dobroj ekonomiji i društvenom poduzetništvu.

Organizacije civilnog društva kojima nedostaje prostor će ga, u skladu sa svojim potrebama, dobiti unutar samog centra, te će im biti omogućeno korištenje opreme i organiziranje događaja. U centru će se organizirati ciklusi edukacija, radionice i predstavljanja, te će biti osigurane i besplatne konzultantske usluge procjene projektnih ideja, pružanje tehničke pomoći izrade i pomoći u provedbi projekata financiranih sredstvima Europske unije, koju će moći koristiti svi potencijalni korisnici tih sredstava.

Radionicu će voditi sociolog Dražen Šimleša, viši asistent na Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar u Zagrebu, koordinator programa Centra znanja u udruzi ZMAG i autor brojnih djela na temu održivog razvoja i ekologije te Matko Šišak, voditelj edukacijskog centra Reciklirano imanje.

Dolazak možete potvrditi najkasnije do petka, 12. prosinca, na e-mail adresu bojana.paic@sibenik.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.