PRIJAVITE SE: Povodom otvorenja psećeg parka u Rokićima sprema se izložba pasa

Povodom otvorenja psećeg parka u Rokićima, u Šibeniku, Šibenska udruga mladih Š.U.M. organizira tradicionalnu humanitarnu izložbu pasa. Otvorenje i izložba najavljeni su za nedjelju, 29. ožujka, s tim da program humanitarne izložbe sa psima u prvom planu počinje u 11 sati.

Nedjelja, 29. ožujka, povijesni je dan za sve pse i njihove vlasnike jer napokn će imati mjestu u gradu na kojem će biti glavni, svoj na svome bez straha da njihova prisutnost nekomu nije draga. Pseći park u Rokićima tako će već prvog dana dobiti i važnu funkciju domaćina humanitarne izložbe pasa koja se dosad održavala u samom centru Šibenika.

Bez diskriminacije

Izložba ne diskriminira po pasminama, dobi ili veličini već su dobrodošli svi dlakavi četveronožni čovjekovi prijatelji, a sve što vlasnici trebaju učiniti jest ispuniti prijavnicu. To mogu učiniti putem društvene mreže Facebook prijavom u inbox Šibenski prijatelji Šum ili jednoj od organizatorica, Nini KaranTakođer, prijavnica se može ispuniti i na sam dan održavanja izložbe, a organizatori će na mjestu održavanja biti već od 10 sati.

Valja spomenuti kako će svi posjetitelji moći donirati novac te tako financijski pomoći rad Šibenske udruge mladih koja putem projekta Šibenski prijatelji skrbi o napuštenim životinjama. Sva prikupljena sredstva namijenjena su sterilizaciji uličnih maca, maca lutalica.

Osim defileja vlasnika i njihovih (manje ili više) dlakavih prijatelja pred stručnim žirijem, posjetitelji psećeg parka moći će uživati u nizu zanimljivih događanja, a bit će tu i domaći pseći kolači te veterinar kojeg će vlasnici moći upitati sve što ih zanima.

Treba li posebno napominjati da se pozivaju svi Šibenčani dobre volje i velike ljubavi prema životinjama na druženje na mjestu otvorenom svima?! Dakle, nedjelja, 29. ožujka, Rokići – mjesto gdje je poželjno biti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.