Prijetio i napao prodavačicu (30) na Brodarici pa pokrao trgovinu!

Proteklog dana našem području su od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljeni razbojništvo, teška krađa i sedam krađa.

Na Brodarici je nepoznati počinitelj u tamošnjoj trgovini prijetio i  tjelesno napao 30-godišnju zaposlenicu i ukrao novac, a oštećena je zadobila lakše tjelesne ozljede.

U noći sa  17. na 18.srpnja  u Murteru je nepoznati počinitelj provalio u prostorije benzinske crpke iz koje je otuđen novac, a iste noći, također u Murteru nepoznati je počinitelj ukrao osobno vozilo u vlasništvu 24-godišnjaka. Nastala šteta je nekoliko tisuća kuna.

U noći sa 16. na 17.srpnja u Primoštenu je nepoznati počinitelj iz kuće 49-godišnjakinji ukrao novčanik s novcem i dokumentima.

Iste noći u Solarisu je nepoznati počinitelj 41-godišnjem norveškom državljaninu ukrao bicikl, a nastala šteta je više tisuća kuna.

U  Šibeniku je nepoznati počinitelj 43-godišnjoj slovenskoj državljanki ukrao novčanik s novcem i dokumentima, a  u Lozovcu je nepoznati počinitelj 57-godišnjaku ukrao bicikl, a nastala šteta je par tisuća kuna,

U Tribunju je nepoznati počinitelj s broda otuđio dijelove inventara na štetu 41-godišnje slovačke državljanke, a nastala šteta je nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.