Proglašen stečajni upravitelj TLM-a: postupak će voditi 73-godišnji Branko Morić

Trgovački sud u Zadru, po stečajnoj sutkinji Ardeni  Bajlo, jučer je donio rješenje kojim se otvara stečajni postupak na imovini stečajnog dužnika TLM Aluminium d.d.
Stečajnim upraviteljem imenovan je  73- godišnji Zadranin Branko Morić, sukladno Stečajnom zakonu izvršen je automatski izbor stečajnog upravitelja. Prvim automatskim odabirom za stečajnog  upravitelja imenovan je Željko Vrkić, međutim prilikom preuzimanja odluke o imenovanju utvrdio da postoje zapreke za njegovim imenovanjem te da treba biti izuzet.

U dokumentu objavljenom na internetskim stranicama Ministarstva pravosuđa pozivaju se vjerovnici stečajnog dužnika da u roku od 60 dana od dana objave rješenja prijave svoje tražbine stečajnom upravitelju. Ročište za ispitivanje prijavljenih tražbina vjerovnika zakazano je za 09. ožujka 2016. godine kod Trgovačkog suda u Zadru, Stalna služba u Šibeniku.

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.