RASPISAN NATJEČAJ: Grad Šibenik traži nove ‘stanare’ na Podima

Grad Šibenik je objavio natječaj za prodaju građevinskog zemljišta na području Gospodarske zone Podi. Predmet natječaja je zemljišta na području zone radi izgradnje gospodarsko – poslovnog i / ili gospodarsko – proizvodnog sadržaja.

Riječ jer o tri parcele na području katastarske općine Danilo Biranj, ukupne veličine 15.700 m2.

Ponuda na natječaj mora sadržavati: naziv, adresu te osnovne podatke ponuditelja, podatke o odgovornoj osobi ponuditelja, dokaze o sposobnosti, idejni projekt te opis dosadašnjeg poslovanja, rok za izgradnju i početak obavljanja djelatnosti, ponuđenu cijenu, iznos planiranih ulaganja te izvore financiranja.

– Podi su površinom najveća gospodarska zona u Hrvatskoj, a koja na žalost zjapi poluprazna. Gospodarska situacija u regiji ne ide nam u prilog, no uspijevamo pronaći zainteresirane kupce i investitore te stoga i raspisujemo ovaj natječaj –  rekao je zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta.

Natječaj je objavljen na službenim web stranicama: www.sibenik.hr, www.podi-sibenik.com te na oglasnoj ploči Grada Šibenika, a ponude se zaprimanju do 22.12. 2014.g.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.