Raste broj uključenih u prikupljanje donacija za bodybuildera Vedrana Jakšića

Nije dugo prošlo od prve objave o pokretanju humanitarne akcije koja za cilj ima financijski pomoći poznatom šibenskom bodybuilderu svjetskog glasa i profesoru Vedranu Jakšiću koji se sprema za nastup na Svjetsko prvenstvo u Poljskoj, 17. listopada, a broj aktivno uključenih pojedinaca raste iz dana u dan.

Nakon što mu je anonimni dobročinitelj osigurao avionsku kartu za Poljsku i natrag doma, karting klub Cina Racing Kart iz Šibenika uključio se akciju prikupljanja donacija.

Akcija prikupljanja sredstava s naše strane bit će ovog vikenda (subota i nedjelja, 10. i 11. listopada) od 14 do 18 sati na karting stazi trgovačkog centra Dalmare kroz vožnje kartinga. Nadamo  se da ćemo uspjeti koliko – toliko pomoći te molimo sve ljude dobre volje da nas posjete – pozivaju iz Cina Racing Kartinga koji je na ovaj način podržao akciju koju je, pak, početkom tjedna pokrenula Udruga za promicanje i zaštitu kulturnog stvaralaštva Disco Gimnazija Šibenik jer žele pomoći, kako navode, svom sugrađaninu, profesoru i sportašu svjetskog glasa.

11127561_876289615762689_4872635862587609953_o

Uključivanjem u humanitarnu akciju, kartign klub Cina Racing Kart omogućuje svojim sugrađanima da se dobro zabave i pri tom sudjeluju u stvaranju lijepe sportske priče jer Vedran Jakšić, unatoč bolesti i u šestom desetljeću života, ‘napada’ titulu svjetskog prvaka.

Podsjećamo da svi koji žele pomoći donacijama to mogu učiniti na način da u svojim (poslovnim) prostorijama (bilo da se radi o ugostiteljskim objektima, javnim ustanovama, sportskim dvoranama…) postave kutije za prikupljanje financija koje će biti dostupne posjetiteljima istih objekata.

Kutije se preuzimaju u dogovoru s Udrugom Disco Gimnazija – Šibenik pozivom na kontakt broj 091/570-88-88 (Darko Relja) ili putem E-maila disco.gimnazija@gmail.com.

Fizičke osobe svoje donacije moći će ostavljati u za to predviđene kutije na mjestima o kojima će biti pravovremeno obavješteni putem medija kad se iste postave.

Članovi Udruge Disco Gimnazija dio donacija koje prikupe od ulaznica/donacija u noći 28. prosinca prenamijenit će za pomoć prilikom pokrivanja nastalih troškova tijekom priprema za prvenstvo i tijekom natjecanja sugrađanina, Vedrana Jakšića koji je, podsjetimo, uz Darka Relju i Dražena Montanu jedan od pokretača danas legendarne Disco Gimnazije.

Također, ukoliko netko želi pomoći u stvaranju još jedne uspješne sportske priče, a nije u Šibeniku, svoje donacije mogu uplatiti na broj Žiroračuna Udruge s naznakom ‘Donacija za Vedrana Jakšića’:

Žiro račun: HR7024110061120011073

Jadranska banka d.d. Šibenik

 

Sav iznos koji se prikupi nakon 17. listopada kada se održava Svjetsko prvenstvo u Poljskoj za koje se priprema profesor Jakšić bit će upućena prvaku kako bi s njim pokrio sve nastale troškove, dugove, a tom će se iznosu pridodati i ono prikupljeno u noći održavanja Disco Gimnazije Šibenik, 28. prosinca.

 

Napominjemo da će se donacije prikupljati sve do 28. prosinca bez obzira što je natjecanje 17. listopada jer se ovom akcijom žele pokriti svi nastali troški prije, za vrijeme i nakon, čvrsto vjerujemo, osvajanja naslova svjetskog prvaka.

 

 

 

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.