Raste li novac stvarno na stablu?

Ako se malo informirate, mogli biste doći do zaključka da je odgovor na ovo pitanje potvrdan. No, bolje bi bilo da se u to uvjerite sami na predavanjima treće edukacije Urbanog inkubatora „Izvori financiranja i poticanja start-up poduzeća“ od 19. do 24. listopada. Edukacija će se održati u računalnoj dvorani Gradske knjižnice u 9 sati, a prisustvovati joj mogu svi zainteresirani u potrazi koje poticaje i subvencije mogu dobiti na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini.

Predavači su predstavnici institucija koje inače pružaju potpore i povoljne uvjete za start-upove i poduzetnike početnike; Hrvatske agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Hrvatska banka za obnovu  i razvoj, Odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika uz studiju slučaja mladog poduzetnika iz ROI Studija. Za kraj, polaznicima će biti predstavljen i najnoviji način financiranja putem koncepta crowdfundinga, vrlo popularnog načina prikupljanja sredstava putem malih iznosa/donacija, ali od velikog broja ljudi gdje nije bitno udovoljiti bilo administrativnim bilo tehničkim zahtjevima nego se isključivo oslanja na kreativno predstavljanje proizvoda potencijalnim investitorima.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na stranicama Urbanog centra Šibenik www.ucsibenik.hr  na edukaciju pod nazivom ‘Izvor financiranja i poticanja start-up poduzeća’. Urbani Inkubator 2.0 je projekt u organizaciji Urbanog centra, financiran od strane Grada Šibenika i Ministarstva poduzetništva i obrta

Link za prijavu ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.