Rezultati objavljeni: Ivan Klarin i Franko Vidović izabrani u Glavni odbor SDP-a

Danas popodne u Zagrebu, na drugom krugu unutarstranačkih izbora, SDP je izabrao novo Predsjedništvo i Glavni odbor, a među 103 člana Glavnog odbora nalaze se i predstavnici Šibensko-kninskog ogranka stranke, SDP-ovi lokalni prvaci Ivan Klarin i Franko Vidović.

klarinfranko111

Drago mi je da mi delegati 13. konvencije SDP-a ukazali povjerenje i izabrali me u Glavni odbor SDP-a Hrvatske, a ono što mogu obećati jest da ću i dalje nastaviti braniti ideje stranke i raditi u duhu socijaldemokracije- kaže za Šibenski portal Ivan Klarin, načelnik Općine Tisno i predsjednik ŽO SDP-a Šibensko-kninske županije,

Osim Klarina i Vidovića, za Glavni odbor kandidirali su se i Anita Bara, Tonči Restović, Mirko Antunović, Igor Paklar i Marija Alfirev koji nisu prikupili dovoljno glasova ostalih članova stranke.

Franka Vidovića, šefa Gradskog ogranka stranke do trenutka objave teksta nismo uspjeli dobiti za izjavu, a spomenimo kako se Vidović prvo kandidatirao i za predsjedništvo, ali je istu kandidaturu iz, kako je naveo, privatnih razloga, povukao.

U predsjedništvo su na temelju regionalne kvote izabrani Mirando Mrsić, Tonino Picula, Milanka Opačić, Mihael Zmajlović, Davorko Vidović, Siniša Hajdaš Dončić, Vedran Babić, Biljana Borzan, Zdravko Ronko, Peđa Grbin, Željko Jovanović, Ranko Ostojić i Arsen Bauk.

Za potpredsjednike SDP-a izabrani su Ranko Ostojić, Davor Bernardić, Tonino Picula i Milanka Opačić.

FOTO: Facebook Franko Vidović

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.