Rođendanski koncert Natali Dizdar 29. kolovoza na tvrđavi sv. Mihovil

Najljepša ljetna pozornica na Jadranu, ugostiti će rođendanski koncert popularne pjevačice u petak 29. kolovoza. Natali Dizdar će u neponovljivom ambijentu tvrđave sv. Mihovila sa svojim obožavateljima proslaviti 30 rođendan, te prikladno završiti turneju kojom obilježava 10 godina karijere.

Koncertni program, koji će Natali predstaviti šibenskoj publici, biti će po uzoru na njene rasprodane koncerte u Zagrebačkom kazalištu mladih tijekom kojih je snimljen i njen prvi LIVE album i DVD koncerta “ZKM Live”. Uz pratnju proširenog band-a, sastavljenog od vrhunskih glazbenika, Natali će izvesti hitove sa svoja dva studijska albuma, sa posebno odabranim pjesmama za rođendanski ugođaj na najekskluzivnijoj pozornici na Jadranu.

U intimnoj atmosferi ljetne pozornice, sa spektakularnim pogledom na zalazak sunca nad šibenskim arhipelegom, Natali će svom nastupu dodati popularne obrade stranih i domaćih glazbenika poput “Pelin i med” Dine Dvornika,” Osloni se na mene” Olivera Mandića, “Sami” Letu štuke, Fleetwoodmac-a, The Cure, Mark Ronsona i drugih.

– Imala sam priliku ovo ljeto privatno posjetiti dva odlična koncerta u neponovljivom ambijentu tvrđave sv. Mihovila. Prostor je to koji glazbenike inspirira ljepotom i na kojem se trude dati nešto više, uistinu mislim kako je stvar prestiža nastupiti na Tvrđavi. Koncert u Šibeniku biti će odraz i sažetak moje cjelokupne karijere i poseban doživljaj jer ću na pozornici proslaviti svoj 30-ti rođendan. Nadam se dio slavljeničkog raspoloženja podijeliti sa publikom – rekla je Natali povodom najave svog rođendanskog nastupa.

Natali Dizdar je tokom deset godina karijere izdala dva studijska albuma “Natali Dizdar” i “Pronađi put” te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin. Surađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora velikog hita Zamijenit ću te gorim, Coca Mosquita, glazbenog producenta svih albuma izdanih u matičnoj kući Agapa, Boška Petrovića i Darka Rundeka. Nominirana je za ovogodišnjeg Porina u kategoriji za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu Grijeh koja je obilježila prethodnu godinu, za koji je dobila i priznanje MTV Double Platinum Award.

Ulaznice će se od srijede 13. kolovoza moći kupiti u sustavu Eventima, u Muzeju grada Šibenika, na blagajnama Tvrđave i u odabranim turističkim agencijama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.