RODITELJI: Raspisan javni poziv za upis u jaslice, vrtiće i predškolski program

DV Šibenska maslina i DV Smilje, koji obuhvaćaju sve šibenske dječje vrtiće, objavili su javni poziv za uključivanje djece u obvezni program predškole, kao i upis djece u dječje jaslice i vrtiće za 2016/2017. pedagošku godinu.

Za sve informacije roditelji trebaju posjetiti jaslice/vrtić za koji su zainteresirani. Upisi u jaslice/vrtiće traju od ponedjeljka 18. travnja 2016. do petka 29.travnja 2016. godine  od  10:00 – 12:00 sati.

Javna objava primljene djece biti će na  oglasnim pločama u svim jaslicama/vrtićima u ponedjeljak, 30. svibnja 2016. god.

Program predškole obavezan je za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu, koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja.

Rok za zaključivanje ugovora za svu djecu traje od 16. lipnja do 16. srpnja 2016. godine.

Roditelji zainteresirani za besplatan program predškole trebaju doći u ured pedagoginje u DV “Vidici” ili u DV “Šibenski Tići” u razdoblju od 18. travnja do 29. travnja 2016.godine.

Više informacija pogledajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.