SDP O VODI: Župane, odgovorite jasno i glasno što je s vodom

Zbog najnovijeg problema s vodom koju treba prokuhavati prije uporabe oglasio se i županijski SDP.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Ponovno se ponavlja slučaj da voda u Šibensko-kninskoj županiji nije za piće. Ništa novo! Kako nam je svima poznat slučaj od prije nekoliko mjeseci zanima nas da li moramo nakon svake veće kiše biti spremni na ovakav scenarij.

Kako su građani u Šibensko-kninskoj županiji zbunjeni jer ponovno informacije nisu pravovremene i potpune, ovim putem pozivamo šefa kriznog stožera Šibensko-kninske županije, Gorana Pauka,  da se probudi i da jasno i nedvosmisleno odgovori javnosti što se događa s pitkom vodom.

Bilo bi primjereno da kaže poduzima li županija u suradnji s „Vodovodom“ bilo što u budućnosti da se ovakve stvari zaustave ili smo jednostavno osuđeni se nadati da nas zaobiđu velike kiše.

Pozivamo odgovorne u prvom redu Župana Pauka i direktora „Vodovod i odvodnja d.o.o“. Šibenik, da se napokon uhvate posla, a ne da politiziraju oko ove stvari koja jednostavno nije za politiziranje jer očito drugo nisu sposobni u konkretnoj stvari ni učiniti.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.