Šibenik prvi u Hrvatskoj i šire ‘lansirao’ interaktivnu dječju web stranicu

U petak navečer na mjestu prikazivanja filmskog programa u sklopu Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, dakle, na Gorici predstavljen je dječji interaktivni internetski portal – www.djecjivodic.org.

Dječji ‘online’ vodič, direktor Turističke zajednice grada Šibenika, Dino Karađole na početku predstavljanja istu je nazvao ‘prvom dječjom web stranicom u Hrvatskoj, ali i šire’.

DSC02701

Osim prvog čovjeka lokalnog TZ-a, Karađole, okupljenoj djeci i njihovim roditeljima, novu internetsku stranicu predstavila je i idejna začetnica, Šibenčanka, Silva Bajić.

DSC02702

– Ova dječja stranica namijenjena je svima ovdje prisutnima, a najviše djeci od 4 do 10 godina. Kasnije, s vremenom, sadržaj će biti prilagođen i za nešto stariju djecu – otkrila je Bajić, dodajući:

– Stranica je posvećena našem Šibeniku, ali i cijeloj domovini. Na njoj se govori o baštini, o očuvanju prirode, o brzi za životinje i o brzi prema prijateljima. Posvećena je djeci.

Dodajmo i to da su okupljene mališane na šibenskoj Gorici, uoči početka filma, a tijekom prezentacije novog portala, putem istog pozdravila djeca iz daleke Kine.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.