ŠIBENSKA I CRNOGORSKA MISSICA: Zovu nas u elitnu prostituciju!

Miss Crne Gore Nataša Milosavljević svima je na Facebooku pokazala poruke u kojima joj se nudi da ode na vikend u Singapuru jer je jedan klijent od tamo spreman platiti koliko god ona traži kako bi izlazila, šopingirala, jela u restoranima i zezala se. Cijela poruka zvuči kao poziv na elitnu prostituciju, a da ona nije jedina koja dobiva takve ponude potvrdila je i prošlogodišnja Miss Hrvatske, Maja Spahija, koja je Nataši u komentarima napisala da i njoj dotična A. L. već danima šalje iste poruke.

sms

– Sad zamisli koliko ima naivnih cura koje bi pristale na ovo… Užas – napisala je Maja u komentarima.

Nataša je uz objavljene poruke objavila i svoju poruku svima koji misle da je ona zainteresirana za takve angažmane.

– Nadam se da će i ova “dama” i sve ostale “dame” i “gospoda” shvatiti javnu, jako jasnu poruku i moj stav. Očito da drugačije nije moguće objasniti. Neću otkrivati ime ni broj ovog puta, ali što ne znači da neću nastavili se. Jučer u toku dana dobijem poruku da ima jedna jako dobra ponuda za posao ako sam zainteresovana. Očekujem da je u vezi moga posla kojim se bavim, a to je isključivo i samo modeling. Poruka koja mi stiže, malo je reći užasava me. Spreman je platiti koliko god ti želiš? Ali ja nemam cjenu i ne možete me kupiti. Zatim bussines klasom se ne vozim, hotele sa 5 zvjezdica ne volim jer bolja je usluga i opuštenije je osoblje u hotelima sa 4*. Misicama koje su bile i koje vode takav život želim puno zdravlja i neka nastave ako ih ispunjava. JA nisam one, a one nikada neće biti JA. Iako ne vjerujem u to što kažete, dok ne vidim svojim očima. Rekoste restorani, izlasci, zezancija? Ni od toga ne patim da moram po svaku cijenu da ručam u skupim restoranima, da izlazim na najbolja mjesta. Evo baš večeras planiram da izađem u jedan lokal, a nije u Singapuru već u mom gradu. Ali biće mi kao da sam u najboljem lokalu na najboljoj destinaciji jer ću biti okružena prijateljima, normalnim ljudima, a ne polusvijetom kao te vaše – napisala je Milosavljević na Facebooku.

Izvor: 24sata

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.