Šibenska konoba Nostalgija s odličnim ocjenama ulazi u novu sezonu

Konoba Nostalgija u Šibeniku spremna i s nizom pohvala svojih gostiju dočekuje još jednu turističku sezonu. Dolazak većeg broja gostiju tek je pred nama, no šibenska Nostalgija naveliko prima pozitivne osvrte gostiju.

Zadnja u nizu je stota petica koju su dobili na TripAdvisoru, specijaliziranom portalu namijenjenom putnicima gdje svoje dojmove ostavljaju upravo korisnici usluga.

-Imamo 136 recenzija na Tripu, od toga 100 najboljih ocjena iliti petica. I trenutačno smo trećeplasirani – kaže nam Lorenzo Ujević, vlasnik trećeg ugostiteljskog objekta u Šibeniku od ukupno 49 koliko ih se ‘vodi’ na TripAdvisoru, dodajući da su to sve ocjene njihovih gostiju što pojačava vrijednost istih.

nostalgija tripadvisor

Štoviše, upravo je posljednja (vjerujemo ne i zadnja) petica dobivena od strane posjetitelja koji su i sami stigli do Nostalgije vođeni prethodno pročitanim preporukama.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.