Šibenska Turistička zajednica u idućoj godini očekuje rast od tri do pet posto

Jučer su održane sjednice Skupštine i Vijeća Turističke zajednice grada Šibenika na kojima  je prihvaćen i  usvojen Godišnji program rada s financijskim planom za 2015. godine te Rebalans financijskog plana za 2014. godinu.

Sukladno Planu rada TZ grada Šibenika će i dalje provoditi promidžbu turističke ponude grada Šibenika, poticati, koordinirati i konstanto raditi na poboljšanju općih uvjeta boravka turista, na zaštiti okoliša i promicanju kulturnih vrijednosti grada i okolice, priopćeno je iz TZ-a.

Direktor Dino Karađole istaknuo je da se u 2015. godini očekuje stabilizacija u ostvarenju fizičkog obujma prometa  odnosno umjereni rast od 3 do 5 % u dolascima i noćenjima. Grad Šibenik će iduću sezonu dočekati s novih cca 250 ležajeva u hotelskom smještaju, što će značajno doprinjeti povećanju  broja noćenja I kvaliteti ukupne ponude.

Gradonačelnik Željko Burić izrazio je zadovoljstvo radom Turističke zajednice grada Šibenika i svim aktivnostima koje Ured provodi u cilju što boljeg pozicioniranja Šibenika kao poželjne turističke destinacije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.