ŠIBENSKE NASTAVNICE U ČEŠKOJ: Šibenik će sudjelovati u međunarodnom Erasmus plus projektu

Učiteljice iz Osnovne škole Juraj Šižgorić, Ivana Dujić i Anita Baniović posjetile su češki gradić Borohradek.

Kako je Šibenski portal već pisao,   Osnovna škola Juraj Šižgorić s još četiri države sudjelovat će u međunarodnom projektu ‘Challenge as a modern pedagogical tool’ (Izazov kao moderna pedagoška metoda, op.a.). U projektu sudjeluju nastavnica likovne kulture Ivana Rupić, nastavnica engleskog i talijanskog jezika Ivana Dujić i učiteljica Anita Banović.

erasmus juraj sizgoric

Na sastanku su bili svi partneri projekta: Poljska, Hrvatska, Turska, Portugal i  domaćini.

erasmus juraj sizgoric1

Kako kažu, sastanak je bio pripremne naravi. – Odlučivalo se o datumima mobilnosti, o naravi projekta, ciljevima i ishodima. Sam projekt je izazov, kako učenicima, tako i nastavnicima jer se zaista sastoji od raznih izazova. Primjerice, od izazova modernog doba, tj. korištenja najnovijih alata i opreme, do pravljenja starih igračaka naših starih, do volontiranja potrebitima –

erasmus juraj sizgoric3

– Što se tiče Šibenika, mi ćemo naše partnere ugostiti u lipnju 2017. godine za vrijeme Dječjeg festivala, gdje će učenici biti uključeni u radionicu snimanja i montiranja filma- najavila je Anita Banović.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.