Šibenske Sjene oduševile francusku publiku plesnom izvedbom ‘Četiri godišnja doba’

Gradonačelnik Željko Burić primio je danas voditeljicu plesnog ansambla Sjene Zoranu Mihelčić te članice ansambla  Sjene koje su u okviru  festivala plesa predstavljale Grad Šibenik u prijateljskom Voironu.

‘Uvjeren sam da ste kvalitetno predstavili naš grad i pokazali bogatstvo šibenske kulturne ponude. Posebno nas veseli i da se  ovakvom kulturnom razmjenom nastavlja dugogodišnja veza  prijateljskih gradova Šibenika i Voirona.’, rekao je gradonačelnik Željko Burić,  dodavši i da su mladim ljudima ovakva iskustva vrlo značajna te im pomažu  plasirati svoje znanje, ali i upoznavati različitosti i kulture drugih naroda i zemalja.

sjene_francuska (2)

‘ Putovanje i nastup u Voironu bili su ugodno i korisno iskustvo našim plesačicama. Izvrsno smo primljeni kod domaćina, vrijeme smo iskoristili za druženje i upoznavanje francuskih običaja, a sam nastup je bio jako dobro posjećen i ostvario je izvrsne kritike domaćina.’, rekla je na današnjem primanju kod gradonačelnika Zorana Mihelčić, dodajući da su Sjene u dvorani  Grand Angle pred oko 1500 posjetitelja  izvele plesnu predstavu  Četiri godišnja doba.

sjene_francuska (1)

Današnjem primanju kod gradonačelnika Burića nazočio je i direktor TZ Grada Šibenika Dino Karađole, koja je uz Grad Šibenik sufinancirala troškova  putovanja ansambla Sjene  u Voiron,  Mirjana Žurić, pročelnica za društvene djelatnosti Grada Šibenika te umjetnica Sanja Vrančić i Josip Bakula, suradnici na projektu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.