Šibenski HNS: Budimo uvijek jedno kad je u pitanju Vukovar

Paljenjem svijeća uzduž Vukovarske ulice večeras su članovi Hrvatske narodne stranke Šibenik, obilježili Dan sjećanja na žrtve Vukovara. Na taj način, prigodno su odali počast, svim poginulim braniteljima kao i svim ostalim žrtvama agresije na Vukovar.

Vukovarska_svijece

 -Obilježavamo 23. godišnjicu Vukovarske žrtve i tragedije  u kojoj su stanovnici Vukovara pružili herojski otpor, braneći svoj grad, ali i Hrvatsku od srbočetničkog agresora i JNA. Prisjetimo se i ovog puta i zapalimo svijeće, u spomen na stanovnike herojskog grada i njegove branitelje, koji su svojom nesebičnom žrtvom omogućili stvaranje neovisne i demokratske Hrvatske. Budimo uvijek jedno, kad je u pitanju Vukovar, ne dajmo se dijeliti na vaše i naše, to Vukovar i njegovi ljudi koji su položili živote, nipošto ne zaslužuju – poručili su šibenski HNS-ovci dodajući kako je ‘Vukovar simbol slobode te smo svi odgovorni da pomažemo i brinemo se za razvoj i prosperitet grada heroja i njegovih stanovnika, bez obzira koja politička opcija trenutno bila na vlasti’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.