Šibenski HSS-ovci izlaze samostalno na izbore za gradske mjesne odbore

Gradski odbor Hrvatske seljačke stranke u Šibeniku odlučio je da na izbore za predstavnike u gradskim četvrtima i mjesnim odborima izađu samostalno. Izbori će se održati 26. travnja.

– Već imamo 25 predstavnika u MO-ima, uvijek smo na te izbore izlazili samostalno, pa ćemo i ovaj put. Znamo kako voditi gradske četvrti, imamo 25 predstavnika u mjesnim odborima, znamo kako četvrti komunalno urediti, kako u njima organizirati život u svim aspektima. Očekujemo i više od tih 25 predstavnika, i to u svim četvrtima, kako u samom gradu Šibeniku, tako i od Grebaštice do Rasline- rekao je na press konferenciji predsjednik GO-a HSS-a Šibenik Boris Dukić.

Potpredsjednica Marija Radić najavila je za 1. svibnja veliku skupštinu organizacije Hrvatsko srce. Radi se o ženama članicama i simpatizerkama stranke, koje će svoju skupštinu održati u restoranu Atrijum u Lozovcu. Prije skupštine 300 sudionika obići će NP Krka i Šibenik.

– Hrvatsko srce bavi se humanitarnim radom, a za petak 27. ožujka ispred kazališta u Šibeniku prodavat ćemo rukotvorine koje su izradile članice organizacije. Sav prihod ide u korist jedne teško oboljele djevojčice u Primoštenu- rekla je Marija Radić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.