ŠIBENSKI INOVATORI ZAINTERESIRALI ULAGAČE: Etui za beskontaktne kartice pun pogodak!

Društvo inovatora ‘Faust Vrančić’ Šibenik izlagalo je na 40. hrvatskom salonu inovacija INOVA 2015. s međunarodnim sudjelovanjem i 11. izložbi inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova BUDI UZOR.
INOVA je središnji događaj hrvatskog inovatorstva, tradicionalno mjesto okupljanja najboljih hrvatskih inovatora i poduzetnika na kojem su sudjelovali i gosti 20-tak zemalja iz SAD, Azije i Europskih država.
Ovogodišnja izložba održana je Karlovcu od 5-7.11.2015. s ciljem poticanja ravnomjernijeg inovatorskog razvitka u RH, kao što je to učinjeno i u Šibeniku 2012 godine.
Na štandu šibenskih inovatora komisija za ocjenjivanje opredjelila se za inovaciju Etuia za zaštitu beskontaktnih kartica i dodijelila mu srebrenu medalju.
To je već treća medalja koja se na nacionalnim izložbama dodijeljuje ovoj inovaciji.
Uz zlato dobiveno u Iloku, prošli mjesec je u Zagrebu na izložbi ARCA 2015, dobivena također srebrena medalja.
Izlaganja inovacija članova društva inovatora ‘Faust Vranić’ uvijek su prigoda za susrete naših inovatora s domaćim i inozemnim poduzetnicima .

IMG_1545
Tako su inovatori Josip Papak i Srđan Nanut uz zaposlenog kolegu Ivu Stipaničeva, došli u priliku da za svoju inovaciju zainteresiraju poslovnog partnera za zajedničku suradnju, proizvodnju i plasman na domaćem tržištu. Inovacija kod Etuia za manipulaciju samo jednim prstom je jednostavan, jeftin i neophodan proizvod  za zaštitu podataka od zloupotrebe beskontaktnih kartica.
Oživotvorenjem ideje, za čijim proizvodom na tržištu vlada veliko zanimanje, poslovni partneri su inovatorima ponudili ugovore o dugogodišnjoj suradnji.
Zahvaljujući pameti i znanju u našem su gradu otvorena dva nova radna mjesta.
Očekujući dobar plasman i komercijalni uspjeh, već je pokrenuta proizvodnja određenog broja zaštitnih etuia za poznate kupce.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.